Verbeter uw bedrijfsvoering met dashboards

Verbeter uw bedrijfsvoering met dashboards

Bij een dashboard denkt u hoogstwaarschijnlijk aan uw auto. In één oogopslag kunt u zien hoe snel u rijdt, of u nog voldoende brandstof hebt en of er wellicht problemen met uw motor zijn.

Maar dashboards zijn er niet alleen voor auto’s, er zijn ook dashboards om de ontwikkelingen binnen uw organisatie nauwkeurig te volgen, als informatiesysteem, voor u als manager.

Met een dergelijk dashboard krijgt u binnen één oogopslag, net zoals in de auto, inzicht in de huidige status van uw organisatie. Het is een management tool waarmee u snel kunt beoordelen of uw organisatie nog op koers ligt. Het is overzichtelijk, eenvoudig te bedienen en het centraliseert alle meetpunten die in verschillende databronnen beschikbaar zijn. Het maakt het mogelijk om in een oogopslag te zien in hoeverre uw bedrijfsvoering (strategie) de gewenste resultaten oplevert.

Consulytic is gespecialiseerd is het visualiseren van bedrijfsdata middels interactieve dashboards. Wij helpen u de toegevoegde waarde van uw bedrijf(data) te ontdekken en te ontsluiten. Wij geven u verhelderende inzichten over de (toekomstige) inzet van uw personeel en middelen en schetsen perspectieven voor uw organisatie.

Enkele voorbeelden van dashboards die wij maken:

  • Operationele dashboards (sales, transacties)
  • HR – Dashboards (employee growth, performance, overtime costs)
  • KPI measurement dashboards
  • Assessment dashboards (competenties)
  • MTO dashboards (medewerkers tevredenheid)

 

Op onze website treft u ook enkele voorbeelden van algemeen toegankelijke dashboards (Corona– en verkiezingsresultaten, slavenregister)

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Consulytic is bereid om vrijblijvend een presentatie te verzorgen bij u op locatie.