Over ons

Over ons

Onze kennis op het gebied van Business Intelligence en onze jarenlange bedrijfskunde advisering levert een zeer waardevolle combinatie op in de dienstverlening die wij kunnen aanbieden. Onze senior adviseurs kennen de wijze van werken van Surinaamse organisaties en combineren dit met opgedane managementervaring en opleiding in- en buiten Suriname. Dit wordt door onze opdrachtgevers als zeer waardevol beschouwd.

Wij kenmerken ons door onze professionele aanpak, gaan voor een langdurige samenwerking en afspraak is afspraak. Naast onze vestiging in Paramaribo hebben wij een up to date netwerk van gespecialiseerde organisaties en adviseurs in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen indien extern specialisme uit uw branche benodigd is.

Consulytic_dashboard

Hans van Ballegooij

Senior data analist en bedrijfsadviseur. Combineert een wiskundige met een bedrijfskundige achtergrond en heeft ruime ervaring opgedaan in senior managementfuncties in Nederland en in data- en advieswerkzaamheden in Suriname. Hans weet (complexe) dataverwerking zowel uit te voeren als aan te sturen.

Ference Ligorie

Data Engineer, heeft een grote passie voor het analyseren van data, blijft onderzoeken hoe de cloud werkt, welke diensten in een specifieke omgeving gebruikt kunnen worden en codeert graag in SQL. Zijn kennis over verschillende clouddiensten zet hij in voor verschillende opdrachten binnen het bedrijf.

Nila Autar

Junior System Engineer, zij is bezig met het afronden van haar Information en Communication Technology (ICT) opleiding en heeft passie voor coderen. Tijdens haar studie heeft zij kennis opgedaan over diverse programmeertalen die zij gebruikt voor verschillende opdrachten binnen het bedrijf.

Suraksha Hindori

Junior data analist, heeft een ICT achtergrond en is in de afrondende fase van haar Bachelor of Science studie in bedrijfskundige informatica.  Zij heeft ervaring op het gebied programmering van website, applicaties. Zij is verantwoordelijk voor de lay-out design en het bouwen van dashboards.

Narshima Radhakishan

Junior data-analist, met een Bachelor of Science diploma in wiskunde. Tijdens haar opleiding heeft zij verschillende programmeertalen gebruikt om data te analyseren en te visualiseren. Deze kennis gebruikt zij binnen het bedrijf om dashboards te bouwen.

Mayra Soemanta

Zij is Junior data-analist en heeft een ICT achtergrond gespecialiseerd in Technische Informatica. Problem solving and research doen zijn twee van haar sterke punten.  Deze twee kwaliteiten zijn ook van toepassing om verder te groeien als data analist.

Bibi Mustapha

Project manager, zij is een gedreven professional met een achtergrond in project management, doceren in het wetenschappelijk onderwijs en een Mastergraad in Research Methods. Zij is belast met het aansturen van projecten, het coördineren van de professionele training van het personeel en het uitvoeren van analyse binnen Business Intelligence.

Consulytic_Sebastiaan_Baauw_staand

Sebastiaan Baauw

Als mede-oprichter van Consulytic is Sebastiaan met regelmaat in Suriname om zijn kennis en ervaring te delen met de opdrachtgevers en het team van Consulytic. Zijn ervaring is er vooral op gericht om met data en data-analyses organisaties inzichten te verschaffen om daarna gegronde beslissingen te kunnen nemen. Hij verbindt graag mensen en organisaties, waarbij hij de verbindingen tussen Suriname en Nederland al ruim 30 jaar een zeer warm hart toedraagt. Sebastiaan heeft als partner bij Innovatie nul13 zijn vaste werkomgeving in Nederland.

Marc Hoogendoorn

Marc is de CTO en Data Architect binnen Consulytic. Hij heeft uitgebreide ervaring met alle facetten van data gedreven projecten, waaronder front-end en back-end ontwikkeling, business analyse en data architectuur, project opstart en management. Binnen het bedrijf concentreert hij zich op het opbouwen van de teamcapaciteiten, het introduceren van de nieuwste cloudtools en -technieken en het transformeren van de operatie naar een duidelijke lean-service die van grote waarde kan zijn voor zijn klanten.