Over ons

Over ons

Onze kennis op het gebied van Business Intelligence en onze jarenlange bedrijfskunde advisering levert een zeer waardevolle combinatie op in de dienstverlening die wij kunnen aanbieden. Onze senior adviseurs kennen de wijze van werken van Surinaamse organisaties en combineren dit met opgedane managementervaring en opleiding in- en buiten Suriname. Dit wordt door onze opdrachtgevers als zeer waardevol beschouwd.

Wij kenmerken ons door onze professionele aanpak, gaan voor een langdurige samenwerking en afspraak is afspraak. Naast onze vestiging in Paramaribo hebben wij een up to date netwerk van gespecialiseerde organisaties en adviseurs in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen indien extern specialisme uit uw branche benodigd is.

Consulytic_dashboard

Hans van Ballegooij

Senior data analist en bedrijfsadviseur. Combineert een wiskundige met een bedrijfskundige achtergrond en heeft ruime ervaring opgedaan in senior managementfuncties in Nederland en in data- en advieswerkzaamheden in Suriname. Hans weet (complexe) dataverwerking zowel uit te voeren als aan te sturen.

Consulytic_Shariva_Welles

Shariva Welles

Junior data analist, met een Bachelors of Science in Wiskunde die continu naar nieuwe manieren zoekt om problemen op te lossen. Nauwkeurigheid en analytisch denken zijn vanzelfsprekend enkele van haar sterke punten. Door haar participatie in NGO’s kan zij verscheidene organisatorische skills ook toepassen in haar werk bij Consulytic.

Ference Ligorie

Junior data analist, heeft een financiële achtergrond en beschikt over ervaring en skills in het verwerken van complexe data. Momenteel doet hij de Bachelor IT studie systeem netwerk engineering welke goed aansluit op zijn huidige functie. Ference is verantwoordelijk voor het bouwen en implementeren van dashboards.

Nila Autar

Junior System Engineer, zij is bezig met het afronden van haar Information en Communication Technology (ICT) opleiding en heeft passie voor coderen. Tijdens haar studie heeft zij kennis opgedaan over diverse programmeertalen die zij gebruikt voor verschillende opdrachten binnen het bedrijf.

Suraksha Hindori

Junior data analist, heeft een ICT achtergrond en is in de afrondende fase van haar Bachelor of Science studie in bedrijfskundige informatica.  Zij heeft ervaring op het gebied programmering van website, applicaties. Zij is verantwoordelijk voor de lay-out design en het bouwen van dashboards.

Consulytic_Arnie_Lo_Ning_Hing

Arnie Lo-Ning-Hing

Senior bedrijfsadviseur, heeft een bedrijfskundige achtergrond en ruime ervaring opgedaan in adviestrajecten binnen Suriname, Nederland en Curaçao. Arnie beschikt over veel ervaring in het werken voor verschillende Surinaamse (corporate) organisaties. Hij weet daardoor als geen ander binnen Consulytic de uitkomsten van de data analyses te vertalen naar bruikbare adviezen op het gebied van strategie en organisatie van onze opdrachtgevers.

Sebastiaan Baauw

Als mede-oprichter van Consulytic is Sebastiaan met regelmaat in Suriname om zijn kennis en ervaring te delen met de opdrachtgevers en het team van Consulytic. Zijn ervaring is er vooral op gericht om met data en data-analyses organisaties inzichten te verschaffen om daarna gegronde beslissingen te kunnen nemen. Hij verbindt graag mensen en organisaties, waarbij hij de verbindingen tussen Suriname en Nederland al ruim 30 jaar een zeer warm hart toedraagt. Sebastiaan heeft als partner bij Innovatie nul13 zijn vaste werkomgeving in Nederland.

Consulytic_Sebastiaan_Baauw