Over ons

Wij geven richting
aan uw organisatie
Specialisten die u helpen om
de volgende stap te kunnen maken

Over ons

Onze kennis op het gebied van Business Intelligence en onze jarenlange bedrijfskunde advisering levert een zeer waardevolle combinatie op in de dienstverlening die wij kunnen aanbieden. Onze senior adviseurs kennen de wijze van werken van Surinaamse organisaties en combineren dit met opgedane managementervaring en opleiding in- en buiten Suriname. Dit wordt door onze opdrachtgevers als zeer waardevol beschouwd.

Wij kenmerken ons door onze professionele aanpak, gaan voor een langdurige samenwerking en afspraak is afspraak.

Naast onze vestiging in Paramaribo hebben wij een up to date netwerk van gespecialiseerde organisaties en adviseurs in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen indien extern specialisme uit uw branche benodigd is.

Consulytic_dashboard

Hans van Ballegooij

Senior data analist en bedrijfsadviseur. Combineert een wiskundige met een bedrijfskundige achtergrond en heeft ruime ervaring opgedaan in senior managementfuncties in Nederland en in data- en advieswerkzaamheden in Suriname. Hans weet (complexe) dataverwerking zowel uit te voeren als aan te sturen.

Consulytic_Arnie_Lo_Ning_Hing

Arnie Lo-Ning-Hing

Senior bedrijfsadviseur, heeft een bedrijfskundige achtergrond en ruime ervaring opgedaan in adviestrajecten binnen Suriname, Nederland en Curaçao. Arnie beschikt over veel ervaring in het werken voor verschillende Surinaamse (corporate) organisaties. Hij weet daardoor als geen ander binnen Consulytic de uitkomsten van de data analyses te vertalen naar bruikbare adviezen op het gebied van strategie en organisatie van onze opdrachtgevers.

Sebastiaan Baauw

Als mede-oprichter van Consulytic is Sebastiaan met regelmaat in Suriname om zijn kennis en ervaring te delen met de opdrachtgevers en het team van Consulytic. Zijn ervaring is er vooral op gericht om met data en data-analyses organisaties inzichten te verschaffen om daarna gegronde beslissingen te kunnen nemen. Hij verbindt graag mensen en organisaties, waarbij hij de verbindingen tussen Suriname en Nederland al ruim 30 jaar een zeer warm hart toedraagt. Sebastiaan heeft als partner bij Innovatie nul13 zijn vaste werkomgeving in Nederland.

Consulytic_Sebastiaan_Baauw

Venod Rampersad

Data Analyst, heeft een diploma in de rechten (LLB), met aanvullende ervaringen in het juridische redactionele veld en een gezonde hoeveelheid nieuwsgierigheid voor alle IT-gerelateerde onderwerpen. Deze vaardigheden en ervaringen gecombineerd, bieden het potentieel om cliëntgegevens op een bredere basis te analyseren en de nodige relevante informatie om de gegevens verder te verbeteren met Power BI.

Shanna Tjong-Ahin

Office Coordinator en PR & Marketing Officer, heeft een achtergrond in International Business and Management met minors in Entrepreneurship en Marketing. Als voormalig klein ondernemer heeft ze ervaring in zowel Sales en Marketing als Entrepreneurship. Als office coordinator is Shanna de drijvende kracht achter de administratieve en operationele organisatie van Consulytic. Als PR & Marketing Officer is Shanna de link naar het Surinaamse bedrijfsleven. De kans is groot dat ze het eerste aanspreekpunt is voor ons bedrijf.

Nirun Moenné

Office Assistant en Data Analyst, heeft een bachelor diploma behaald in International Business Management en twee minors in Entrepreneurship en Change Management. Heeft veel ervaring en kennis opgedaan in marketing en Sales. Nirun is verantwoordelijk voor marktonderzoek en assisteert bij de administratieve en operationele organisatie van Consulytic.