Over ons

Over ons

Onze kennis op het gebied van Business Intelligence en onze jarenlange bedrijfskunde advisering levert een zeer waardevolle combinatie op in de dienstverlening die wij kunnen aanbieden. Onze senior adviseurs kennen de wijze van werken van Surinaamse organisaties en combineren dit met opgedane managementervaring en opleiding in- en buiten Suriname. Dit wordt door onze opdrachtgevers als zeer waardevol beschouwd.

Wij kenmerken ons door onze professionele aanpak, gaan voor een langdurige samenwerking en afspraak is afspraak. Naast onze vestiging in Paramaribo hebben wij een up to date netwerk van gespecialiseerde organisaties en adviseurs in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen indien extern specialisme uit uw branche benodigd is.

Consulytic_dashboard
Hans

Hans van Ballegooij

Senior data analist en bedrijfsadviseur. Combineert een wiskundige met een bedrijfskundige achtergrond en heeft ruime ervaring opgedaan in senior managementfuncties in Nederland en in data- en advieswerkzaamheden in Suriname. Hans weet (complexe) dataverwerking zowel uit te voeren als aan te sturen.

Ference Ligorie

Ference Ligorie

Data Engineer, heeft een grote passie voor het analyseren van data, blijft onderzoeken hoe de cloud werkt, welke diensten in een specifieke omgeving gebruikt kunnen worden en codeert graag in SQL. Zijn kennis over verschillende clouddiensten zet hij in voor verschillende opdrachten binnen het bedrijf.

 

Nila

Nila Autar

Heeft een grote passie voor het werken met data en is gefocust op het verbeteren van de betrouwbaarheid en kwaliteit ervan. Met expertise in coderen, data engineering en data-analyse, inclusief een PL-300-certificering, is Nila een waardevol lid van ons team, altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om complexe problemen aan te pakken en succesvolle resultaten te behalen.

Nashima

Narshima Radhakishan

Data-analist, met een Bachelor of Science diploma in wiskunde. Tijdens haar opleiding heeft zij verschillende programmeertalen gebruikt om data te analyseren en te visualiseren. Deze kennis gebruikt zij binnen het bedrijf om dashboards te bouwen.

Mayra

Mayra Soemanta

Zij is Junior data-analist en heeft een ICT achtergrond gespecialiseerd in Technische Informatica. Problem solving and research doen zijn twee van haar sterke punten.  Deze twee kwaliteiten zijn ook van toepassing om verder te groeien als data analist.

Bibi

Bibi Mustapha

Project manager, zij is een gedreven professional met een achtergrond in project management, doceren in het wetenschappelijk onderwijs en een Mastergraad in Research Methods. Zij is belast met het aansturen van projecten, het coördineren van de professionele training van het personeel en het uitvoeren van analyse binnen Business Intelligence.

Raishmi

Raishmi Tedjoe

Als gepassioneerde data-analist met een achtergrond in wiskunde, combineert zij haar analytische vaardigheden met een scherp oog voor detail om waardevolle inzichten uit complexe datasets te halen. Bij Consulytic zet zij haar expertise in om bedrijven te helpen data-gedreven beslissingen te nemen en hun prestaties te verbeteren.

Chadira

Chadira Binda

Junior data-analist, zit in de laatste fase van haar opleiding Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) Software Engineering. Heeft een passie voor het werken met ruwe data om bedrijfsproblemen op te lossen en met deze kwaliteiten past ze heel goed als data-analist binnen het bedrijf.

Mohanie

Mohanie Singh

Junior data-analist, zit momenteel in de afrondende fase van haar bachelor studie in Informatica. Met een sterk verlangen om haar kennis te vergroten, omarmt ze nieuwe leermogelijkheden en laat ze haar creatieve kant zien door dashboards te ontwikkelen.

Merce

Mercé Kromosemito

Een 26-jarige data engineer, is een nauwkeurig en kritisch persoon met een vriendelijke houding, die uitblinkt in teamwork maar ook bekwaam is in zelfstandig werken. In haar vrije tijd geniet ze van zwemmen in de prachtige wateren van Suriname en het experimenteren met cake recepten. Haar overgang van softwareontwikkelaar naar data engineer verliep naadloos dankzij haar expertise in SQL, wat haar enthousiasme voor het vakgebied laat zien. Over het algemeen is Mercé een veerkrachtig en vastberaden persoon die persoonlijke groei waardeert en constant op zoek is naar nieuwe uitdagingen, waardoor ze een waardevolle collega en een veelzijdig persoon is.

Graciella

Graciëlla Moti

Is een dynamische professional die recentelijk de overstap heeft gemaakt naar het vakgebied van data-analyse na enkele jaren als wiskundelerares. Met een solide basis in wiskunde en een divers scala aan vaardigheden, waaronder Photoshop, fotografie, analyse en probleemoplossing, brengt Graciëlla een frisse kijk en enthousiasme in de wereld van data-analyse.

Marc

Marc Hoogendoorn

Marc is de CTO en Data Architect binnen Consulytic. Hij heeft uitgebreide ervaring met alle facetten van data gedreven projecten, waaronder front-end en back-end ontwikkeling, business analyse en data architectuur, project opstart en management. Binnen het bedrijf concentreert hij zich op het opbouwen van de teamcapaciteiten, het introduceren van de nieuwste cloudtools en -technieken en het transformeren van de operatie naar een duidelijke lean-service die van grote waarde kan zijn voor zijn klanten.

Sebastiaan Baauw

Als mede-oprichter van Consulytic is Sebastiaan met regelmaat in Suriname om zijn kennis en ervaring te delen met de opdrachtgevers en het team van Consulytic. Zijn ervaring is er vooral op gericht om met data en data-analyses organisaties inzichten te verschaffen om daarna gegronde beslissingen te kunnen nemen. Hij verbindt graag mensen en organisaties, waarbij hij de verbindingen tussen Suriname en Nederland al ruim 30 jaar een zeer warm hart toedraagt. Sebastiaan heeft als partner bij Innovatie nul13 zijn vaste werkomgeving in Nederland.

Sebastiaan