Trots op Sebastiaan Baauw’s Deelname aan Seminar

Trots op Sebastiaan Baauw’s Deelname aan Seminar

We zijn verheugd om met trots te delen dat onze aandeelhouder, Sebastiaan Baauw, heeft deelgenomen aan het seminar “Towards a Climate Resilient Paramaribo”, als vervolg op de NL handelsmissie in september 2022. Dit seminar maakt deel uit van de serie “Water en Klimaat Suriname” en werd georganiseerd door Deltares, met steun van de Nederlandse Ambassade in Suriname en de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Het evenement vond plaats op 8 maart van 18:00 tot 21:00 in het IGRS Gebouw op de campus van de Anton de Kom Universiteit van Suriname.

Tijdens het seminar deelden sprekers uit zowel Suriname als Nederland hun inzichten over methoden en concepten die kunnen bijdragen aan de veerkracht van Paramaribo tegen klimaatverandering, zeespiegelstijging en andere natuurlijke gevaren. Er werden verschillende disciplines behandeld en de paneldiscussie richtte zich op het belang van het integreren van technologie, beleid en instellingen om klimaatbestendigheid te bereiken. Na afloop van de discussie was er gelegenheid tot netwerken voor alle aanwezigen.

Graag willen we onze speciale dank uitspreken aan de Ambassade van Nederland in Suriname, Deltares, Virendya Battja en Nishchal Sardjoe voor het organiseren van dit evenement! We zijn buitengewoon trots op onze aandeelhouder Sebastiaan Baauw voor zijn fantastische presentatie tijdens het seminar.

Bij Consu NV hechten we veel waarde aan betrokkenheid bij belangrijke initiatieven die bijdragen aan een duurzame toekomst. We zijn verheugd dat Sebastiaan Baauw namens ons heeft deelgenomen aan dit seminar en zijn kennis en expertise heeft gedeeld. Dit illustreert ons voortdurende streven naar innovatie en duurzaamheid.