Corona

Corona

Consulytic heeft gedurende twee jaren de ontwikkelingen rondom het Corona virus nauwlettend in de gaten gehouden. In het onderstaande dashboard kunt u eenvoudig het verloop van de corona epidemie volgen (vanaf maart 2020 tot en met januari 2022).

 

Op Tabblad 1 is op basis van kengetallen verkregen via het Covid-19 Outbreak Management Team een aantal indicatoren verzameld die aangeven hoe het Coronavirus zich vanaf maart 2020 tot en met januari 2022 in Suriname heeft ontwikkeld.

 

Tabblad 2 geeft een overzicht van het verloop van de epidemie in Suriname, in de ons omringende landen en het Caribisch deel van Nederland.

 

Tabblad 3 geeft een overzicht van het verloop van de epidemie in Nederland.

 

Dit dashboard werd dagelijks door het team van Consulytic aangevuld met de nieuwste cijfers. Hiervoor werden betrouwbare bronnen gebruikt zoals de WHO en de diverse landelijke coördinatiecentra.

 

Het dashboard werd ontwikkeld om elke burger van uitgebreidere informatie te voorzien gedurende die periode. Ook konden specifieke doelgroepen met behulp van deze analyses beter inspelen om de ondersteuning van ons allen te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan artsen, beleidsmakers etc.

 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier hieronder.

Vanwege de grote hoeveelheid data kan het even duren voordat het dashboard volledig zichtbaar is.

Contact

Benieuwd hoe wij u tijdens en na deze crisis kunnen helpen? Laat uw info achter en wij nemen contact met u op.