Consulytic lanceert het Statistiek Dashboard Suriname en Nederland

Consulytic lanceert het Statistiek Dashboard Suriname en Nederland

De eerste (virtuele) handelsmissie tussen het Surinaams en Nederlands bedrijfsleven op 19 en 20 november was een groot succes! Onder aanmoediging van onder andere de ministers Ramdin (SU) en Kaag (NL) maakten verschillende Surinaamse en Nederlandse ondernemers kennis met elkaar.

Ook de directie van Consulytic stond deze handelsmissie bij middels een presentatie over de eigen ontstaansgeschiedenis, alsmede met de lancering van het Statistiek dashboard. Dit dashboard ondersteunt Surinaamse en Nederlandse ondernemers bij het opdoen van kennis van de wederzijdse landen.

Tijdens de presentatie is aangegeven dat er verschillen zijn tussen Suriname en Nederland als het gaat om de beschikbaarheid, alsmede het gebruik van data. Om met elkaar zaken te kunnen gaan doen is het belangrijk om hier goede inzichten in te krijgen.

Het Statistiek Dashboard is een goed voorbeeld dat het middels data visualisaties mogelijk is om dusdanige inzichten te verschaffen dat er een vertrouwensrelatie kan ontstaan om zaken met elkaar te kunnen gaan doen!

Bezoek Het Statistiek dashboard hier. Het dashboard zal met regelmaat ververst worden en voorzien van interessante nieuwe informatie over Suriname en Nederland.

Wenst u een data analyse uit te laten voeren op gegevens uit Suriname of Nederland ten behoeve van Marketing en Sales (marktonderzoek) vraagstukken? Neemt u dan contact op.