Consulytic Bedrijfsinformatie en Statistieken

Consulytic Bedrijfsinformatie en Statistieken

Op 22 april nam Consulytic wederom deel aan de Virtuele Handelsmissie tussen Nederland en Suriname.

Deze tweede handelsmissie was wederom een geslaagd evenement. Zowel Surinaamse als Nederlandse professionals en ondernemers uit diverse sectoren werden in de gelegenheid gesteld om waardevolle inzichten over hun bedrijfsactiviteiten met elkaar te delen en mogelijke samenwerkingen te bespreken. Het doel van deze handelsmissie was om zowel lokale als internationale zakelijke banden te helpen versterken.

In het kader van de Tweede Virtuele Handelsmissie tussen Suriname en Nederland heeft Consulytic besloten om uit haar eigen uitgebreide data analyses een verkort interactief dashboard online beschikbaar te stellen.

Het doel van dit dashboard is om publieke data zo inzichtelijk mogelijk te maken voor ondernemers bij het vergaren van kennis van zowel de Surinaamse als Nederlandse markt. Dit dashboard is gekoppeld aan diverse thema’s, zoals:

  • De Demografie van Suriname en Nederland
  • De Macro-Economie
  • Het Surinaamse Crisis- en Herstelplan
  • Het Toerisme
  • De Landbouw

Met dit dashboard willen wij ondernemers en professionals uit verschillende sectoren ook stimuleren om data goed te benutten en meer data gedreven beslissingen te nemen in hun organisatie.

Wij kunnen organisaties hierin ondersteunen en de toegevoegde waarde van hun data helpen ontdekken.

Bekijk het dashboard hier.

 

Wenst u een data analyse uit te laten voeren op gegevens uit Suriname of Nederland ten behoeve van Risk Management, Marketing en Sales (marktonderzoek) vraagstukken? Neemt u dan gerust contact met ons op.